Imatge il·lustrativa
11/04/2021
A vegades els que aparenten estar bojos no ho estan. I els que no, sí. En aquest dibuix també faig de mirall d'aquesta època en què vivim: tot i el mar de bogeria que ens envolta, sobreviurem.
Imatge il·lustrativa
04/04/2021
Et reconeixes en les mirades que els altres tenen de tu? O en la que tu tens de tu quan et mires a l'espill? Parlo de la identitat, que mica en mica l'anem perdent.
Imatge il·lustrativa
28/03/2021
El foc al cos, les ganes de viure. L'aigua dins dels peus, com a símbol de cuidar-nos a nosaltres mateixos. I les flames dins el cor, com una manera de dir: aquesta primavera ho cremarem tot.
Imatge il·lustrativa
21/03/2021
L'amor sempre és possible. En aquest dibuix parlo de la necessitat de trencar estereotips i de la possibilitat d'estimar qui vulguem a qualsevol edat. 
Imatge il·lustrativa
14/03/2021
Els homes sabem demostrar l'amor? Per la manera com hem estat educats, sovint ens resulta més difícil.
Imatge il·lustrativa
28/02/2021
En aquest escampall de cartes hi ha totes paraules que encara no hem dit. Penso en com d'important és dir-nos les coses que pensem. Que no se'ns quedin atrapades a dins, pendents i mudes. Perquè dir és fer existir.
Imatge il·lustrativa
21/02/2021
Tot i la foscor del món, tant de bo no perdem mai la capacitat de crear moments màgics: és el que ens farà (sobre)viure. 
Imatge il·lustrativa
14/02/2021
La presència de les dones científiques és com la dels àngels: silenciosa però necessària.
Imatge il·lustrativa
07/02/2021
Vivim un desori absolut per una incertesa aclaparadora. Enmig d'aquest desconcert cal estar atents per veure cap on anem. 
Imatge il·lustrativa
31/01/2021
Mirant la neu em va venir aquesta idea: ara que estem tancats a casa, tenim temps per recordar amb nitidesa moments del passat. Malgrat tots els malgrats, en aquesta quietud i calma també podem dedicar temps als records bonics. 
Imatge il·lustrativa
24/01/2021
En aquest dibuix el noi guarda el cor a la noia. L'he volgut titular "La vida segueix" perquè és així: el temps passa i pot passar que t'enamoris, que vinguin persones noves, que d'altres se'n vagin, i que, més que perdre un amor antic, saber, sense saber qui serà, que n'hi ha de nous per arribar. 
Imatge il·lustrativa
17/01/2021
Els creem amb els nostres ulls. Els perseguim. I mentre els perseguim, avancem cap a un altre lloc. Tant de bo que, enmig de tot plegat, no perdem la capacitat de fregar la nostra llàntia i estirar els braços cap als somnis que projectem.
Imatge il·lustrativa
10/01/2021
Avui no ens queda altra opció que sentir-nos com a herois i heroïnes per suportar el que vivim i per encarar el que viurem.
Imatge il·lustrativa
20/12/2020
Aquest Nadal dinarem amb la solitud i la memòria. Sabent, però, que encara estem vius, i que aquest moment no és normal: és excepcional.
Imatge il·lustrativa
13/12/2020
Per moltes famílies que hi hagi al món, cadascuna és única: hi ha els familiars que et ve de gust veure i els que no tant, i això s'evidencia sobretot per Nadal. Aquest, però, serà diferent. 
Imatge il·lustrativa
06/12/2020
El Nadal que ve no serà com els que venien. De fet, no sabem quina forma tindrà. Aquesta pandèmia ha fet que fins i tot el que teníem més apamat sigui nou. 
Imatge il·lustrativa
29/11/2020
Hi ha moments a la vida en què reps trompades per tot arreu. I això t'indica que alguna cosa ha de canviar per anar a millor. Cal no oblidar-ho: tot i l'adversitat vindran moments de bonança i de creixement. 
Imatge il·lustrativa
22/11/2020
Per com ens han educat, els nois plorem amb més dificultats. Ara que la pena i la incertesa és més llarga i profunda, em pregunto si cadascú es permet deixar sortir una mica més aquest sentiment. 
Imatge il·lustrativa
15/11/2020
No ens podem tocar, no sabem si la boca de l'altre somriu o no. Tot el que ens falta avui com ens condicionarà demà quan ens puguem tornar a veure sencers? Sabrem reconèixer el que érem quan estàvem junts?
Imatge il·lustrativa
08/11/2020
Amb el cap dins la bossa, la noia està totalment protegida, però també està totalment aïllada. Amb aquest dibuix parlo de la dificultat de trobar-nos: estem més segurs, però més sols. Però també val la pena pensar-ho: les trobades que vindran quan sigui que puguin venir, seran amb molta joia i alegria. 
Imatge il·lustrativa
25/10/2020
A casa hi ha objectes: flors, forquilles, plantes, cortines, estovalles, retrats, tasses, nines, llibres, que ens han acompanyat tota la vida, i és com si tinguessin personalitat pròpia. En aquest dibuix he girat la truita: ara parlem amb els objectes per la solitud imposada.
Imatge il·lustrativa
11/10/2020
Qui no està confós en algun moment? Qui no perd els papers a vegades? A qui no li falta, quan més ho necessita, precisió, seguretat, valentia? Els errors també formen part de la vida.
Imatge il·lustrativa
04/10/2020
Dibuixo un noi que està agenollat i ferit sota un cel immens, per dir que en els moments d'adversitat procurem no oblidar la bellesa. Malgrat tots els malgrats, pandèmies i entrebancs, les nits d'estiu, i totes les seves estrelles, tornaran a (fer-nos) brillar.
Imatge il·lustrativa
27/09/2020
Mentre passem hores i dies i mesos davant les pantalles, el cervell entra en un automatisme. En aquest dibuix parlo de com les màquines ens sotmeten. Si aquest és el futur que ens espera, quin lloc quedarà pel pensament, per la imaginació i per la creació? Sí, vivim connectats: però de què, de qui ens estem desconnectant?
Imatge il·lustrativa
20/09/2020
Enmig del que vivim, hem hagut de trobar noves maneres per mantenir les nostres amistats: ja sigui telemàticament o mantenint distàncies que abans ni ens plantejàvem. La nostra manera de relacionar-nos ha canviat, i en aquest dibuix personalitzo els objectes que, en aquesta vida estranya, cada dia ens acompanyen: les mascaretes, les ampolles d'alcohol. S'han convertit en els nostres nous amics? 
Imatge il·lustrativa
13/09/2020
Tornem d'aquest estiu estrany. El noi del mig acaba d'aterrar i encara té les vacances a les mans; els altres, atrafegats, treballen entre muntanyes de feina. En aquest setembre, d'una manera o altra, tots estem sotmesos al silenci incert, desconcertant i fred que ens imposa la màscara.
Imatge il·lustrativa
21/04/2020
14 dels dibuixos que Ignasi Blanch està fent durant el confinament
Gent del Catorze
Imatge il·lustrativa